Rosettkål

Vang gård på Toten dyrker en helt ny kåltype her i landet. Per Odd  Gjestvang funnet frem til et produkt som har blitt hedret for sin unike smak og fikk Matmerks "Spesialitet-merke" i oktober i år.   

Dette er en kryssning mellom rosenkål og grønnkål og har en frisk mild og nøtteaktig smak. Den er kjempeenkel og allsidig å tilbe og kan spises rå, kokt eller dampet/stekt.

De 4 årstider er så heldige å kunne tilby våre kunder dette særegne produktet når vi åpner onsdag 1.februar.

Lokalproduserte varer - en ren nytelse!

 

 

Damer og øl

(Uhlen, Hummelvoll, Larsen)

Øl som gave

Øl og mat

Ølguide

Ølbrygging

Øldrinker

Perfekte glass

En reise i kvinners verden om øl-med humør og forlystelse.

En perfekt gave til en dame som kler den.

Årstid vinter

Vinterfarger i duse blågrå og hvit toner hører denne årstiden til. Sammen med naturmatriale gir dette et rustkt og jordnært uttrykk. Selv om dagene er i ferd med å bli litt lengre er det forsatt tid for mye levende lys og peiskos.